Online personeelsplanning in combinatie met eigen interimpool

flexmob

In de zorgsector werkt men al geruime tijd met een flexwerkpool met behulp van Flexzy onder hun eigen naam: Talenten Management Bank. Onder andere Maxima Medisch Centrum, Elisabeth Topzorg en Jeroen Bosch Ziekenhuis wilde ter uitbreiding op de Talenten Management Bank een online personeelsplanning. Een software oplossing voor het Ad-Hoc inplannen van flexibel personeel.Planningsafdelingen in de zorgsector hebben hun personeelsplanning vaak al ver van te voren op orde. Stijging van de vraag of plotseling verzuim kan op het laatste moment roet in de planning gooien. Het zoeken, benaderen en inplannen van flexibel personeel kost veel tijd en die tijd is er meestal niet.

"s Ochtends horen wij dat we 's middags extra verpleegkundigen nodig hebben, op zo'n korte termijn is dat vaak onmogelijk.
Met de moderne communicatietools moet Ad-Hoc plannen toch veel eenvoudiger kunnen"

Ad-Hoc inspelen op groeiende vraag of plotseling verzuim met een vaste pool van flexwerkers

Quattrowave biedt standaard de module online personeelsplanning. Hiermee worden flexibele arbeidskrachten gematcht op beschikbaarheid en kwalificaties, waarna ze realtime worden benaderd en ingepland. Met functies en processen zoals:

  • Ad-Hoc inplannen uit een pool van flexibel personeel (Flexzy)
  • Matchen o.b.v. beschikbaarheid & kwalificaties
  • Inplannen voor meerdere locaties in 1 oogopslag
  • Het benaderen van 1 of meer flexibele arbeidskrachten tegelijk met 1 muisklik
  • Online of mobiel een reactie versturen door de benaderde medewerker
  • Het definitief inplannen
  • Mobile app op iOS en android
  • Koppeling mogelijk met roostersystemen.macbook_pro_wolf_klein

Online personeelsplanning tegen een aantrekkelijk abonnementsmodel

Met de zorginstellingen hebben we een businesscase opgesteld waarin we tot een aantrekkelijk abonnementsmodel zijn gekomen met gunstige tarieven waar iedereen achter staat. Geen licentiekosten, geen kosten en omkijken naar hardware, netwerk of infrastructuur maar een vast tarief per maand. De kosten blijven overzichtelijk en transparant, bovendien is het opzegtermijn flexibel. De zorginstellingen konden binnen 2 weken aan de slag zonder lange consultancy trajecten. Inmiddels word onze online personeelsplanning tevreden gebruikt.

Het is een moderne manier van werken maar voor de nieuwe generatie flexwerkers de normaalste zaak van de wereld. Hiermee kunnen we in 3 simpele stappen de juiste medewerkers vinden in korte tijd.

Marjolein Kamps, P&O adviseur Amphia Ziekenhuis

Wij zijn er trots op dat we een bijdrage mogen leveren aan deze nieuwe manier van denken en werken op planningsafdelingen van zulke mooie en innovatieve zorginstellingen. Onze online personeelsplanning is een standaard oplossing die door elke planningsafdeling binnen 2 weken in gebruik genomen kan worden. Wil je  zien of dit iets voor jou is bel of mail dan vrijblijvend met Wendy Haket zij kan je er alles over vertellen of neem contact op met ons team.

About the Author

Leave a Comment

Clef two-factor authentication