Online recruitment software voor Amphia Ziekenhuis ter uitbreiding van hun eigen flexpool.

Amphia Ziekenhuis, een zorgcentrum in Breda met ruim 1000 medewerkers werkt al enige tijd met haar eigen interimpool met behulp van Flexzy. Om dit verder te professionaliseren zochten zij ter uitbreiding van Flexzy een online recruitment software oplossing. Een moderne tool voor het recruitment proces. Gebruiksvriendelijk en in de cloud waren de sleutelwoorden voor hun nieuwe recruitment applicatie.

 online recruitment software

Met recruitment bedoelen we: van vacature tot medewerker

Amphia Ziekenhuis had een recruitmentsysteem wat ingewikkeld in elkaar zat, niet iedereen kon inloggen en het was verouderd. Dit leidde tot grote frustraties bij het plaatsen van vacatures en het beheren van sollicitanten. Een recruitmentproces begint bij een vacature en eindigt bij een (flex) medewerker. Vacatureteksten op websites, onderhoud van standaard functieteksten, inzicht in recruitmentkanalen, inzicht in sollicitanten en overzichten over verschillende afdelingen waren een must. Quattrowave biedt ter uitbreiding van Flexzy de standaard module "online recruitment".

Gebruiksvriendelijke online recruitment software

Wij hebben onze recruitment module tijdelijk online beschikbaar gesteld in een pilot fase waardoor Amphia Ziekenhuis kon uitproberen of dit een oplossing was waarmee ze konden werken. Dit gaf veel duidelijkheid, Amphia zag online de mogelijkheden, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze standaard recruitment software. Tijdens de pilot hebben wij de functionaliteit, het proces en de gebruiksvriendelijkheid nauwlettend getoetst met de pilotgroep en verbeterd waar nodig voor Amphia Ziekenhuis.

Vacature teksten konden eenvoudig op de website van Amphia geplaatst worden, en sollicitanten die reageerden werden direct zichtbaar in het recruitmentsysteem. Daarnaast is het geïntegreerd met Flexzy, zo worden flexwerkers onder de sollicitanten opgeslagen in Flexzy waardoor de flexpool verder wordt uitgebreid.

Amphia

Recruitment in de cloud, dus voordelig

De recruitment software voor Amphia ziekenhuis is aangeboden in de cloud. Dit heeft als groot voordeel dat men geen omkijken en kosten had in hardware, netwerk en infrastructuur. Bovendien hebben zij niets te maken met installaties en updates. Onze online recuitment applicatie wordt bovendien tegen een aantrekkelijk abonnement afgesloten. Geen licentiekosten, geen onderhoudskosten maar 1 vast bedrag per maand.

Ben je ook op zoek naar een ondersteunende software oplossing in de cloud, bel direct met Wendy Haket zij denkt graag met je mee. Of neem contact op met ons team

About the Author

Clef two-factor authentication