De interne flexpool waar vraag & aanbod samenkomt

Je werkt met freelancers, stagelopers, uitzendkrachten, oproepkrachten of welke vorm van flexibele arbeidskrachten dan ook. Je wilt de beste kwaliteit van flexibel personeel en werken met flexwerkers die jouw werkwijze begrijpen. Je wilt de juiste mensen inschakelen op het juiste moment tegen een gunstig tarief. Dan is werken met een eigen interne flexpool de ideale oplossing. Wij bieden Flexzy, je eigen online pool van flexibele werknemers. Bespaar op de inhuur van flexwerkers en start kosteloos en met Flexzy.

Zoeken, Matchen en Benaderen

online flexpool software

De juiste flexwerker zoeken en vinden vanuit je eigen flexpool in een handomdraai. De beste kandidaten matchen op branche specifieke kenmerken. Snel en effectief jouw flexwerkers benaderen en inzetten. Met Flexzy kan je matchen op de volgende criteria:

  • Certificaten
  • Tarief
  • Beschikbaarheid
  • Ervaring
  • Locatie
  • Branche specifieke kenmerken

Heb je de juiste kandidaten gevonden, stuur dan een uitnodiging naar 1 of meer kandidaten tegelijk met 1 druk op de knop. Kandidaten ontvangen online en/of mobiel jouw aanvraag en kunnen direct reageren.

flexpool

Vacatures & opdrachten

Als organisatie of branche kun je je vacatures en opdrachten snel en eenvoudig online plaatsen. De flexwerkers uit jouw interimpool ontvangen automatisch een melding bij plaatsing van een vacature. Nieuwe flexwerkers kunnen zich eventueel inschrijven door te reageren op de opdracht of vacature. Flexwerkers schrijven zich in met NAW gegevens, kvk nr., tarief, ervaringen, certificaten en beschikbaarheid. Zo ontstaat een persoonlijk profiel van de flexwerkers en word je interimpool aangevuld met nieuw en vers talent.

Flexwerkers & Intermediairs

Flexwerkers werken vaak via een intermediairs, uitzendbureau's, detacheringsorganisaties of werving & selectiebureau's. Jij kiest zelf of je bepaalde bemiddelaars betrekt bij jouw flexpool. Met de juiste instellingen worden zij automatisch op de hoogte gehouden van interessante nieuwe opdrachten. Indien zij voor een opdracht een passende kandidaat hebt, kunnen ze deze op eenvoudige wijze aanbieden. Dit alles met een paar simpele acties.

Extra optiesflexmob

Wil je alleen je eigen interimpool? Dat kan kosteloos met Flexzy. Maar Flexzy is ook uit te breiden met modules zoals Online Recruitment of Ad-Hoc personeelsplanning. Dit bieden we aan volgens aantrekkelijk abonnementsmodel. Een vast tarief per maand, kwartaal of per jaar. opzegtermijn is flexibel en verplicht je verder tot niets. Wij ontwikkelen continue nieuwe functionaliteit en modules. Wij staan open voor ideeën en suggesties, neem gerust contact met ons op over de laatste ontwikkelingen.

Het tarief?

Flexzy is kosteloos! Bovendien is het een online oplossing dus zonder installatie direct beschikbaar. Wij zorgen binnen enkele dagen voor de belangrijkste instellingen afgestemd op jouw branche of organisatie. Geen lange implementatietrajecten, geen aanschaf van hardware, netwerk en infrastructuur. Zonder risico aan de slag met een moderne oplossing. Start nu kosteloos met je eigen online flexpool.

Wil je meer weten, of wil je een online demo? laat het ons weten en vul vrijblijvend je gegevens in, wij laten binnen 24 uur wat van ons horen.
Bellen of mailen mag ook via 0575 518899 of baarsen@quattrowave.com:

Clef two-factor authentication