Communicatie & communicatietools

Flexzy is dé online software applicatie voor je eigen interimpool afgestemd op branche en organisatie. Dit betekent dat wij instellingen van Flexzy afstemmen op de wensen van branche en organisatie. Je kan bijvoorbeeld zoeken op branchespecifieke kenmerken, of organisatie gerichte opleidingen toevoegen. Daarnaast is het mogelijk Flexzy uit te breiden met onze extra modules. Hierbij luisteren wij goed naar de wensen van de klant om tot een goed resultaat te komen met als doel inzet van standaard modules. Communicatie is hierbij de sleutel tot ons succes! Wij maken daarbij gebruik van handige online communicatietools.

 

Communicatietools

 

Bij interesse in extra modules of bij de ontwikkeling van nieuwe modules leggen wij alle communicatie en informatie vast vanaf het eerste moment. Wij proberen de vragen zo concreet mogelijk te beantwoorden. Alle informatie en communicatie willen we delen met de juiste mensen op een transparante manier. De betrokken partijen moeten kunnen reageren en corrigeren waar nodig. Een handige tool voor communicatie die wij intern en extern gebruiken is Google.

Google als communicatietool

Als je met meerdere partijen binnen 1 branche of organisatie op verschillende locaties samenwerkt is een online communicatie tool het handigst. Iedereen kan 24/7 inloggen en je hebt alleen een webbrowser nodig. Bovendien moet een communicatietool voor iedereen eenvoudig in gebruik zijn zodat elk persoon er direct mee kan werken.

Voor veel van onze projecten gebruiken wij Google Drive als online communicatie tool. Google Drive kent wereldwijd ruim 120 miljoen zakelijke gebruikers en is daarmee 1 van de meest gebruikte tools. Het goede nieuws is dat zij de concurrentie met grote partijen aangaan en de oplossing blijven verbeteren en optimaliseren, daarnaast is Google Drive zeer gebruiksvriendelijk, dus een training is niet nodig.

Google voor communicatietools

Gebruiksvriendelijk en in de cloud

Het is eenvoudig in gebruik en dat is wel zo makkelijk als je iedereen toegang wilt geven. Al bij het eerste contactmoment maken wij een dossier aan waarin we alle informatie vastleggen. Vanaf dat moment is het mogelijk om informatie te delen zowel intern als extern. Hiervoor hebben we alleen een email adres nodig. Onze projecten zijn dus altijd compleet en online eenvoudig met iedereen te delen.

Uiteraard kan je een standaard document schrijven en spreadsheets opmaken. Dit werkt eenvoudig en de opmaak is vergelijkbaar met Microsoft.  Daarnaast is het mogelijk presentaties te maken en formulieren die wij bijvoorbeeld inzetten bij gebruikersonderzoeken in pilotfases.

Transparante communicatietools

Zelfs het maken van een schets of tekening is mogelijk. Op die manier kan bijvoorbeeld een schermvoorbeeld getekend worden. Ook PDF bestanden kunnen toegevoegd worden zoals facturen of opdrachtbevestigingen. Daarnaast kunnen alle soorten afbeeldingen opgeslagen worden en opgenomen worden in de documentatie. Gmail en agenda kunnen geïntegreerd worden wat zorgt voor een optimaal dossier. Natuurlijk zijn er naast Google veel meer communicatie tools, het is een middel en geen doel op zich!

Suggesties en opmerkingen zijn van harte welkom

Flexzy is een groot succes en onze extra modules zijn van grote toegevoegde waarde voor onze klanten. Dit bereiken we alleen door goed te luisteren naar de markt en onze klanten. Als we bij willen blijven met onze moderne online software oplossingen moeten we open staan voor opmerkingen en suggesties uit de markt. Communicatie is tijdens elk contact van groot belang, laat het ons gerust weten als je suggesties of opmerkingen hebt.

About the Author

Clef two-factor authentication