Online personeelsplanningOnline personeelsplanning software

 

Wij bieden dé online software oplossing voor het Ad-Hoc inplannen van flexibel personeel. Planningsafdelingen hebben hun personeelsplanning vaak al ver van te voren op orde. Stijging van de vraag of plotseling verzuim kan op het laatste moment roet in de planning gooien. Het Ad-Hoc zoeken, benaderen en inplannen van personeel kost veel tijd en die tijd is er meestal niet.

"s Ochtends horen wij dat we 's middags extra verpleegkundigen nodig hebben, op zo'n korte termijn is dat vaak onmogelijk"


Quattrowave biedt standaard online personeelsplanning software. Een moderne software oplossing waarmee flexibele arbeidskrachten worden gematcht op beschikbaarheid en kwalificaties, waarna ze realtime worden benaderd en ingepland. Ad-Hoc personeelsplanning met 1 druk op de knop afgestemd op jouw organisatie of branche.


Ad-Hoc personeelsplanning

Belangrijkste functionaliteit 

 • Ad-Hoc inplannen uit een pool van flexibel personeel (Flexzy)
 • Matchen o.b.v. beschikbaarheid & kwalificaties afgestemd op jouw organisatie
 • Plannen voor meerdere locaties in 1 oogopslag
 • Het benaderen van 1 of meer flexibele arbeidskrachten tegelijk met 1 muisklik
 • Online of mobiel reageren door de benaderde medewerker
 • Mobile app op iOS en android
 • Diverse koppelingen met roostersystemen

 

Online online personeelsplanning softwarepersoneelsplanning tegen aantrekkelijk abonnementsmodel

 

De online personeelsplanning software wordt aangeboden in de cloud. Dit heeft als groot voordeel dat u geen kosten en omkijken heeft naar netwerk en infrastructuur. U heeft alleen een internetverbinding nodig. Installatie is verleden tijd en updates worden automatisch geregeld.  Wilt u aan de slag met onze online personeelsplanning? Wij zorgen voor de basis inrichting afgestemd op uw organisatie, waarna u binnen enkele dagen aan de slag kunt. Geen licentiekosten, geen onderhoudskosten maar een vast tarief per maand. De kosten blijven overzichtelijk en transparant, bovendien is het opzegtermijn flexibel. Helpdesk en support zijn uiteraard inclusief.
Kortom een aantrekkelijk abonnementsmodel tegen gunstige tarieven.

FlexpoolIn combinatie met jouw interne flexpool

Onze online personeelsplanning wordt eenvoudig gecombineerd met Flexzy. De oplossing voor je eigen interne flexpool. Flexzy wordt kosteloos aangeboden en biedt grote voordelen op de Ad-Hoc personeelsplanning:

 • Ad-Hoc je interim pool online en mobiel benaderen
 • Ad-Hoc door jouw bekende flexwerkers inplannen
 • Ad-Hoc de juiste mensen op de juiste plek
 • Ad-Hoc flexwerkers zoeken en matchen afgestemd op jouw organisatie

Zien is geloven

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in voor een online demo en laat u verassen door onze moderne online personeelsplanning software.
Bellen of mailen mag ook via 0575 518899 of info@quattrowave.com:

Clef two-factor authentication