Online recruitment Software

online recruitment softwareAls recruiter vind je het belangrijk om jouw organisatie aantrekkelijk te positioneren. Het moet passen bij je doelgroep en aansluiten bij de doelstelling van je werkgever. Je werkt met social media en diverse recruitment kanalen. Het selectieproces moet professioneler en met de juiste wervingsmiddelen. Wij bieden Online Recuitment Software. Een standaard software oplossing in de cloud ter ondersteuning van jouw recruitment proces.

  • Je werkt volgens een modern recruitment proces afgestemd op jouw organisatie
  • Werving & selectie methode die passen bij je doelgroep en organisatie
  • Publicatie van vacatures in een handomdraai
  • Matchen van vacature en sollicitanten in een handomdraai
  • Beheer van externe partijen en Social Media

recruitmentprocesHet recruitment proces

Met het recruitmentproces bedoelen we het hele proces, van vacature naar sollicitanten tot medewerker. Vacatures kan je eenvoudig aanmaken en onderhouden. Alle sollicitanten beheer je in je online portefeuille; actief en non-actief. Met één druk op de knop kan je een match maken tussen de juiste sollicitanten en vacature op de gewenste kenmerken. Nieuwe sollicitanten schrijven zichzelf online in. Een vacature publiceer je met je eigen vaste vacatureteksten en je eigen functieprofielen. Dit alles afgestemd op jouw organisatie en per afdeling. Heb je de juiste sollicitant gevonden dan bevorder je die naar medewerker zonder dubbele invoer. En als je werkt met externe partijen dan maak je die onderdeel van jouw recruitmentproces.

Externe recruitment kanalen

Als je werkt met 'externe partijen' wil je de gemaakte afspraken goed beheren. Wanneer een vacature ontstaat moet de juiste partij op het juiste moment betrokken worden. Je wilt weten waar de sollicitanten vandaan komen en wat de beste recruitment kanalen zijn voor jouw organisatie. Je werkt met social media, online advertenties en / of een specifiek werving & selectiebureau. Meestal ontkom je niet aan externe recruitment kanalen. Dit is standaard in onze online recruitment software. Met heldere overzichten weet je precies wie welke acties heeft genomen. Onze overzichten geven aan welke instrumenten en externe partijen leiden tot de beste resultaten. Natuurlijk is het ook mogelijk om bepaalde externe partijen toegang te geven tot jouw online recruitment software.

vacaturesVacatures publiceren

Een vacature publiceren is een belangrijke stap. De wervende tekst moet aansluiten bij je doelgroep en passen bij de doelstellingen van je organisatie. Met de standaard vacatureteksten in combinatie met de standaard functie profielen heb je de basis-ingrediënten in handen van een wervende vacaturetekst. En wanneer je eenmaal de perfecte vacature gecreëerd hebt, dan publiceer je deze natuurlijk als eerste op je eigen website. Het publiceren op social media is een logische vervolgstap. En geselecteerde externe partijen ontvangen automatisch een melding van de vacatures. Met onze recruitment oplossing heb je een tool in handen waarmee je recruitment management professioneel aanpakt.

Wat valt er verder te vertellen:

Er zijn nog tal van voordelen te noemen, in het kort nog enkele voordelen op een rijtje:

  • In de cloud, dus zonder installatie aan de slag en geen omkijken naar netwerk & infrastructuur
  • Wij zorgen binnen enkele dagen voor de basis inrichting afgestemd op jouw organisatie
  • Aangeboden volgens aantrekkelijk abonnementsmodel tegen gunstige tarieven
  • Tarieven inclusief helpdesk en support en het abonnement per maand opzegbaar
  • Professionele en moderne online recruitment software

Wil je meer weten, of wil je een online demo? Vul vrijblijvend je gegevens in, wij laten binnen 24 uur wat van ons horen, dat is beloofd!
Bellen of mailen mag ook via 0575 518899 of info@quattrowave.com:

 

 

Clef two-factor authentication