Wij geloven in Flexpools voor flexibele inzet van professionals

ZutphenVanuit ons kantoor in Zutphen bieden wij al sinds 2007 online software oplossingen gericht op innovatieve HRM processen. In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot specifieke werving & selectie tools voor flexibele arbeidskrachten. Ons doel is een bijdragen te leveren aan de meest optimale inzet van flexibel personeel op het juiste moment. Wij werken voor organisaties die zoeken naar moderne software oplossingen voor beheer en inzet van flexibele arbeidskrachten.

Persoonlijke aandacht

Wij zijn een kleine organisatie en dat is bewust, aandacht voor onze klant vinden we heel belangrijk! Wij kennen elke klant persoonlijk. Bij grote organisaties zie je vaak logge procedures waarmee je te maken krijgt. Dat gebeurt ons niet. Wij willen doen waar we goed in zijn met plezier en enthousiasme. Met een klein hecht team doen wij er alles aan om onze hoge service te blijven garanderen!

Wij spelen in op de flexibilisering van de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler. Dit zie je oa. terug in de groei van zzp 'ers en freelancers. De nieuwe generatie werknemers wil meer flexibiliteit en uitdaging en werkgevers willen een effectievere personeelsplanning. De vraag van de digitale werkplek (Gartner) en ontwikkelingen rondom interne interimpools is dan ook voor de hand liggend.  Om hierop in te spelen hebben wij in de afgelopen jaren Flexzy ontwikkeld. Een kosteloze online tool waarmee organisaties & branches hun eigen interimpool creëren. Aansluitend bieden wij modules zoals online recruitment of online personeelsplanning die tegen een aantrekkelijk abonnementsmodel worden aangeboden.

Wij staan voor innovatie en gebruiksvriendelijkheid

Wij gebruiken innovatieve technieken en een moderne aanpak. Human Centered Design is onze aanpak om te komen tot onze gebruiksvriendelijke applicaties. Gebruiksvriendelijkheid is de sleutel tot onze successtory's. Immers alleen met software die door iedereen wordt begrepen en gebruikt bereik je een toegevoegde waarde. Onze innovatieve oplossingen staan in de cloud. Dit heeft als groot voordeel dat je geen omkijken hebt naar hardware, netwerk of infrastructuur. Installatie  is niet van toepassing en updates worden automatisch geregeld. Kortom: Als organisatie kan je zonder risico direct aan de slag. Is het toch niet naar verwachting? Even goede vrienden, wij werken met een flexibel opzegtermijn omdat we geloven in onze producten.

 

 

En verder:

 

 

Clef two-factor authentication